О какие разрешения нужно позаботиться при перевозке пищевых продуктов

Держсанепідемслужба проінформувала, що оператор потужностей, що здійснює діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів, підконтрольних санітарній службі, має отримувати експлуатаційний дозвіл на транспортні засоби.
...

Крім того, транспорт, що перевозить харчові продукти, повинен мати санітарнийпаспорт автомобіля та спеціальне маркування («хліб», «молоко», «риба» тощо). Водій (експедитор), який перевозить продукти харчування, повинен мати санітарну книжку з результатами медогляду.

Лист Держсанепідемслужби від 22.08.2014 № 04.03-11-7459/14

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *